sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Sunnuntain reenailua!

Tänää olis ollut aamusta hakutreenit ja illasta agilitytreenit, mutta koska oli häihin liittyvä palaveri niin jäi agility välistä. Hakutreenit meni päin p... parin viikon tauon jälkeen. Ottaa päähän suunnattomasti, kun on pitkään mennyt hyvin. ¨

Ensimmäisen ratkaisevan virheen tein minä, mutta loput oli sitten jotain muuta. Luulin että Mikillä on hihna kiinni, kun annoin luvan tulla autosta, no se ei sitten ollutkaan ja Miki karautti elämänsä kyllyydestä metsään ja juoksi sielä aivan hulluna kutsu huudot oli aivan turhia. Oli kuulemma näyttänyt siltä että tekee töitä, siinä vaiheessa kun pääsiin juosten perille koira lähinnä piti hauska ja merkkaili.

Ensimmäinen maalimies oli piilossa jo valmiiksi toinen kerkesi pois onneksi. Autolta koitin kyllä huutaa että tulevat pois piilosta. Ensimmäinen maalimies oli kuitenkin heittäytynyt piiloon. No kun lopulta sain koiran kiinni niin pääsin lähettämään sen maalimiehelle. Lähetin koiran merkiltä missä oltiin sovittu maalimiehen oleva. Kaiken lisäksi hain hajua maalimiestä. Keskilinjalla oleva ei sanonut missään vaiheessa että maalimies ei ole sovitussa paikassa. Ihmettelin kun lähetin Mikiä kun koira lähti aivan kummalliseen suuntaan, vaikka 1piilo oli lähellä. Miki löysin äijän, mutta oli aika kierroksilla että syliin tuuppasi.

Kakkospistossa ei ollut muuta vikaa, mutta Miki edelleen kierroksilla minkä seuraksena se hyppi ja pomppi maalimiehen syliin kaikkea muuta kuin fiksusti ja turvallisen näköisesti. Kolmos maalimiehen halusin lähelle, että lähetän Mikin suoraan, no maalimies ei ollutkaan lähellä, mitä en tiennyt. Joten lähetin Mikin sinne suoraan, Miki meni eikä onneksi ollut enää kierroksilla vaan söi kauniisti namit, pisto ei ollut kovin suora, mikä takia otin vielä 4piston, jonne kanssa tarkoitus lähettää koira suoraan. Miki lähti haahuileen huitsin nevadaan, kun päästin sen a unohti työn teon, eikä toivookaan saada koiraa kiinni. Kuitenkin palas takaisin lähetyspaikkaan, josta juoksi suorilta maalimiehelle eli teki täydellisen piston muuten mutta koira ei ollut kyllä hallinnassa.

Ei kommentteja: