torstai 22. toukokuuta 2008

Tokokurssi

Maanantaina Miki ei oikein jaksanut keskittyä reenaamiseen. Miki ei ollut syönyt edes aamuruokaansa, joten sen olis pitänyt olla nälkäinenkin. Kuitenkin paljon meni ajasta siihen että yritin saada nenän pois maasta. Niinpä teimme helpompia treenejä. Paikkamakuussa Miki oli kaks minuuttia, mutta kävin palkkaamaan sitä aina kontaktin ottamisesta, ettei vaan pääse nousemaan ylös.

Muita reenin aiheita oli maahanmenoa, luoksetuloa, seisomista, seuraamista. Seisomista treenattiin keskiviikon hyppytreeniä varten. Reeni määrään nähden Miki seisoo hienosti. Keskiviikkona tokoesteen ylittäminen olikin mielenkiintoista. Meidän kenguru ei millään olis hypännyt yli vaikka lihapullat odotti toisella puolella, vaan Miki olis kiertänyt esteen. Niinpä me hypittiin yhdessä estettä ensin muutama kerta, jonka jälkeen Miki jo hyppi hienosti. Ilman hihnaa koitin ottaa hyppyä, mutta lopputulos oli että Miki lähti metsään haisteleen eikä mun ruuat kiinnostanu yhtään. Harjoiteltiin myös esteen toisella puolella seisomista, mikä sujui ihan hyvin. Loppujen lopuksi sain tehtyä reenin niin että Miki hyppäsi esteen toiselle puolelle (missä ei ollut namia odottamassa) annoin seisomiskäskyn ja palkkasin samantien, tämä meni hyvin. Joten hyvä fiilis jä loppujen lopuksi reeneistä.

Harmillisesti aika menee eteenpäin eikä tokokurssista ole kuin yksi kerta jäljellä. Tiistain tottikset jäi tälläviikolla väliin, koska piti maalata kotona seinä.

Ei kommentteja: