sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Äitienpäivä agility

Tänää meitä ei ollut kun kolme koirakkoo niin jäi hyvin aikaa tehä kaikki rauhassa. Ensin otettiin taas puomin alastuloa, mihin Mikillä oli kova kiire, et tänää meni reeni hienosti. Puomin alas tulon jälkeen otettiin keinua pöydältä, ja alas menoa edelleen hidastettiin. Miki ei juurikaan reagoinut kolahdukseen, mikä oli hyvä.

Keinun jälkeen oli vuorossa kolmen esteen rata. Oli puomin alastulo, siitä hyppy ja hypyn jälkeen putki. Suurin hankaluus Mikille on tällä hetkellä hyppy, mikä on jännä, koska muualla koira hyppii kuin kenguru. Miki hyppii normaalisti jopa tasamaalla eteenpäin, mutta agilityssä hypy, joka edelleen matalalla ei oo kovin mieluisa. Agilitykurssin alussa Miki hyppi esteitä tosi korkeelta vaikka rimat oli lähes maassa, sen jälkeen kun Miki kerran kolautti jalkansa hypyn rimaan, on hyppääminen ollut hieman hidastetun näköistä ja koiruus on yrittänyt välillä kiertääkin esteitä.

Lopuksi tein Mikin kanssa hieman keppejä, mutta koska Mikillä on tällähetkellä naru perässään ettei pääse karkaileen niin keppien tekeminen on hankalampaa. Kepeistä Miki ei kovinkaan paljoa pidä. Olisko pentukurssin peruja. Kokonaisuudessa hyvä reeni, keinu ja puomin alastulo sekä putki on Mikille jo aika vahvoja. Oli kiva tehdä Mikin kanssa töitä, pienestä krapulasta huolimatta, onneksi lähdin treeneihin vaikka väsytti.

Ei kommentteja: