torstai 8. toukokuuta 2008

Tiistai toko

Parkkiksella oli aikapaljon häiriö tekijöitä, joten siihen nähden Miki teki ihan hyvin. Ainoa järkytys oli huomata ettei koirani osaakaan perusasentoa. Miki on niin ehdollistunut käteen, jossa on ollut usein vielä nami, ettei sivukäsky merkitsekään sille paikka vasemmanjalan vieressä. Mä kun oon luulut et Miki tekee sivu käskyllä asioita jo hienosti, koska oon yrittänyt ola tosi tarkka ettei se sa palkka vinosta perusasennosta. nyt aloitettiin kotona reeniä uudestaan.

Paikalla makuussa Miki on selvästi kehittynyt ja se alkaa sujumaan jo aika mallikkaasti, voin jopa kotona hävitä pois näkyvistä. Ulkona pääseen liikkumaan aika vapaasti koiran etu- ja takapuollella ja aika kauaksikin.

Tiistaina otin myös luoksetuloja perusasentoon kolmekertaa, jotka ensimmäistä kertaa lukuunottamatta meni mallikkaasti. Ensimmäisellä kerralla Miki mainasi harautua muihin hommiin, mutta korjasi hienosti.

Hyppyä tehtiin muutama kerta. Hyppy sujui alkuunsa hyvin, sitten muutaman kerran jälkeen Miki keksi kiertää esteen, jonka jälkeen otin yhden "iloloikan" mikä sujui hyvin ja tähän lopetin.

Ei kommentteja: