torstai 8. toukokuuta 2008

päivityksiä tännekin

Hieman on jäänyt treenit heikolle, uuden kodin tekemisen, vanhan siivomisen & muuttamisen, häiden, polttarien jne järjestämisen takia, mutta.

Sunnuntaina oltiin agilityssä ja harjoiteltiin:
Puomin alastuloa, perässä oli putki hämäyksenä. Ensimmäisellä kerralla Miki oli hukassa olevan näköinen mikäs tässä on nyt idea, vaikka siis tehnyt monia kymmeniä kertoja samaa juttua. Kun muisti mistä on kyse reeni sujui hienosti. Miki malttaa hyvin olla kontaktilla vaikka mä en olis ihan vieressäkää.

Puominalastulo ja putki perään, tämä sujui hyvin, kunhan ite olisin nopeampi käskytyksessä. Ensimmäisellä kerralla käsky tuli liian myöhään ja Miki kerkes jo käydä moikkaamassa kurssin vetäjää, mutta käskyn kuultuaa korjas toiminnan halutun laiseksi. Putken jälkeen kytin palkkauksessa kindermunaa, joka oli tosi toimiva, kinder munaa on käytetty myös tokossa palkkana ja Miki tykkää. Kindermuna on keltainen pääsiäismunna yllätyskotelo, johon on laitettu herkkuja eli Miki saa herkut kun aukaisee kotelon.

Keppejä tehtiin muutama kerta, sillä naru kanssa ne oli hieman hankalia. Viritin ekoihin ulkotreeneihin Mikin perään ohuen narun ettei se vaan keksisi että se voi huidella esim. metsässä tai muiden koirien luona kesken treenin.

Keinua, tehtiin niin että ohjaaja hidasti keinua ettei se paukahtanut kovasti maahan. Miki meni hienosti, tosin ei voinut ymmärtää miksi keskellä keinua pitäisi hidasta, sillä targetti oli keinun alastulolla. Kokonaisuudessa reenit meni hienosti eikä apua narua olis varmaan tarvittu, mutta en halua vähään aikaan testata onko se tarpeellinen vai ei.

Ei kommentteja: