tiistai 25. maaliskuuta 2008

Prrrk

Tänpäivän tokotreenit, no loppu fiilisi jäi huonoksi. Ekassa osiossa tein perusasentoa, vasemmalle kääntymistä peruusasennossa, siinä Miki on kyllä pätevä, koska ei oo koitettu kun muutama kerta, sitten otettiin seisomista ja hyppyä. Seisomisen opettelu on vaiheessa, mutta aika hyvin se meni.

Hyppyä onkin sitten omistaja sössinyt ihan urakalla. Jo pentu aikana sain ohjeeksi valita eri sanan kuin agilityssä niinhän me ollaan sit tehty. Agilityssä käytössä sana hyppy joten tokoon olin valinnut sanan este, kunnes tänää fiksut treenikaveri huomasivat että se kuulostaa samalta kun istu. Eli Miki perusasentoon ja sana este, Miki oli kuulemma näkyvästi yrittänyt istua syvempään ja haki katse kontaktia et mitä nyt... Eli tänää vaihdoimme käsky sanaa, muutaman toiston jälkeen uudella sanalla Miki keksi että mistä on kyse, kyllä mulla on fiksu koiruus, Jotten unohda sanaa se on nyt yli.

Eli eka jakso meni kohtuullisesti, mutta sitten toinen osuus... otin maahan menoja. Itse pitäisi olla tarkempi että Mikillä on ihan oikeasti kyynärätkin maassa ennenkö palkitsen sitä. Lopuksi piti ottaa luoksetuloja. Jätin Mikin istumaan ja kävelin jonkin matkanpäähän ja kutsuin koiran ja se tuli, sitten piti ottaa sama uusiksi. jätin koiran istumaan, johon se jäikin, kävelin matkan x-päähän käännyin, toiselta kentältä kuului koiran ääniä ja Miki sinkaisi sinne... Voi prrr olis tehnyt mieli hirttää koira... Ei muuta kun juoksu jalkaa koiran perässä pitkin kenttää ja kun sain kiinni niin koira autoon. Ens kerralla onkin sitten luottamuspula koiraa kohtaan et pitää varmaan hankkia pitkä liina josta saa koiran kiinni. Raivostuttavaa omistaa koira jolle kaikkein suurin palkka on vapaana juokseminen vaikka koira olis kuinka paastonnut. Toiseksi edes kieltosanat ei koiraa hetkauta vaan sekä kotona, lenkillä että reeneissä mennään machomeiningillä häntä pystyssä vaikka kuinka ois kieltänyt.

Ei kommentteja: