keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Viime viikon hakutreenit

Muistellaanpa viime viikon hakutreenejä ennen tämän päivän koitosta! Meillä oli viime viikolla taas kokeneempi hakuilija mukana, joka sanoi että ehdottomasti kaikki maalimiehet takalinjalle, koska kisoissakin maalimiehet on takana. Mikillä oli taas rullakaulassa, mikä hyvää tässä vaiheessa on se ettei Miki häiriinny/reagoi rullaan mitenkään.

Tehtiin viime viikolla niin että haimme hajun kakkosmaalimiehestä ensin, jonka jälkeen haimme ykkösmaalimiehestä hajun, tämän jälkeen lähtin Mikin ensin ykkösmaalimiehelle ja sen jälkeen kakkosmaalimiehelle. Molemmat maalimiehet Miki löysi mutta mm. suoruudessa oli toivomisen varaa, kuten myös omassa lähettämisessäni. Kolmosmaalimiehestä hain yksinään hajun, Miki hieman hämäänty, kun Piia käveli meidän kanssa kohti maalimiestä, kuitenkin löysi maalimiehen, nelosmaalimiehelle Miki meni hienosti, joten siihen oli hyvä lopettaa.

Tänää aijon ottaa samanlailla kun viime viikolla että haen hajun ensin kakkosmaalimiehestä ja tämän jälkeen ykkösmaalimiehestä ja jos tämä menee hyvin otan samalla tavalla kolmos ja nelosmaalimiehet. Ulkona vaan sataa täysillä vettä joten pinserin motivaatio hakuiluun vesisateessa ei ole ihan huippua.

Ei kommentteja: