sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Hakuilua

Tänää meni treenit kohtuu hyvin, pieniä poikkeuksia lukuunottamatta. Halusin ottaa Mikin viimesenä et ois voinut päästää sen treenien jälkeen menttään viilettään vapaan koirakavereiden kanssa ja lenkkeileen ettei ois tarvinnut mennä autoon, mutta kun saatiin treenit loppumaan niin metsään tulikin jo seuraava hakuporukka, et ei muuta kun koira autoon ja toiseen paikkaa ulkoileen!

Ensimmäisen piston suunnittelin ottavani niin että haen hajun ja palaan takaisin keskilinjalle ja näin teimme. Oli täysin ttuuleton ilma, joten tuuli ei tuonut yhtään apuja. Ensimmäistä maalimiestä piti hieman kiertää ennenkö Miki sai selvän ilmavainun. Lähettäessäni Mikiä keskilinjalta, Miki lähti suoraan maalimiehelle. Kaikki meni hyvin, kunnes olin menossa hakemaan koiraa niin lenkkipolkua pitkin käveli pariskunta koiransa kanssa. Ennenkö sain koiran kiinni se lähti katsomaan lenkkeilevää koiraa. Onneksi pariskunnan mies ajoi Mikin pois niin ettei se päässyt tavoitteeseensa koiran luo, joten palasi takasin mun ja maalimiehen luo.

Toiseen pistoon Miki oli jo suoraan keskilinjalta menossa ja aika pian sai hajun 2maalimiehestä. Palattiin vain hieman takaisinpäin ettei Miki kerkiä touhuamaan kovasti ennen lähetystä. Miki juoksi suoraan maalimiehelle, mutta ennenkö maalimies kerkesi aloittamaan palkkaamista Miki havaitsi seuraavaksi maalimieheksi menevän ja lähti katsomaan häntä. Kun 2. maalimies huusi Mikiä sinne mentiin tuhatta ja saataa, mistä sai kasan nakkeja palkaksi.

Kolmannelle maalimiehelle olin suunnitellut lyhyen matkan ja suoran lähetyksen keskilinjalta. TÄmä sujui ihan hyvin. Miki sai suoraan palkan maalimieheltä ja sillä välin kerkisi seuraava maalimies piiloon.

Viimeiselle maalimiehelle olin valinnut taas pisemmän matkan ja tarkoituksena oli tehdä hajuhaku. Miki sai aika hyvin hajun ja palasimme takaisin päin. Miki otti suoran linjan maalimiehelle. Oli mahtava lopettaa hyvään pistoon. Vaikka viideskin kippo oli varalta en sitä ottanut.

Reeneissä opittua. Miki tekee tällähetkellä hyvällä motivaatiolla, mutta ihmiset eivät ole toisia koiria kivempia. Miki tekee hyvin suoria pistoja. Miki tietää mistä on kyse ja lyhyitä pistoja voi ottaa jo ilman suurempia apuja. Nyt toivotaan seuraaviin treeneihin tuulisempaa ilmaa että saisi tuulesta apua enemmän, voisi sitten lähettää enemmän pelkästään keskilinjalta. Maalimiehistä kaksi oli täysin outoja Mikille joista toinen oli mies. Oli hyvä huomata ettei ole väliä onka maalimies vieras vai tuttu, nainen vai mies. Kolmaskin maalimiehistä (nainen) oli Mikille outo, koska oli nähnyt vaan kerran.

Ei kommentteja: