torstai 17. joulukuuta 2009

Viimeinen agility

Maanantaina oli agilityn ykköskurssin viimeinen kerta. Tehtiin ensin rataa siten että siinä oli U-mallinen putki ja kaks hyppyä suoralla, tämä meni hyvin heti kun itse ohjasin niin etten meinannut juosta siivekettä päin. Tämän jälkeen pidennettiin rataa niin että lopulta oli kaks hyppyä suoralla kohti U-putken päätä ja kaksi hyppyä suoralla putken päässä. Nuka teki paljon paremmin töitä kun edellisellä kerralla, jolloin ei suostunut lähtemään namikipolta eri suuntaan ollenkaan.



Itsenäisesti tehtiin rengasta, tämä sujuu hyvin, puomia ja keppejä. Puomi sujuu hyvin Nuka malttaa hidasta puomin loppupäässä, kosk atietää pääsevänsä namikipolle. Kepit on ollut meidän juttu ja bravuuri, nyt vaan ei alkuunsa sujunut mitenkään päin. Nuka ei haluunut lähteä tekemään niitä ollenkaan. Kävin välillä ulkona, jossa tuli pissa, tämän jälkeen neiti teki ihan hyvin keppejä.



Lopussa tehtiin vielä rataa, jossa oli u-mallinen putki, hyppyjä suoralla, sen jälkeen hyppy 45asteen kulmassa ja lopussa suoraputki, jonka päässä palkka. Nuka vaikutti jo aika väsyneeltä ja rataa teki välillä kävellen, toki suoran putken juoksi intoo piukassa, koska sielä oli herkut. Mukavasti Nuka lähtee mun mukaan ja ottaa kontaktia, kun tietää että namit on taskussa. Neiti on todella ehdollistunut hyvä sanaan.



Oon pari kertaa ennen reenejä tai reenien jälkeen leikkinyt hallilla leluilla ja oon ollut todella tyytyväinen että neiti innostuu vinkuleluilla leikkimään, pääsen jopa joskus sitä palkaan niillä. Nyt pidetään joulutaukoa ja ens vuonna tammikuun puolivälissä jatketaan taas.

Ei kommentteja: