torstai 17. joulukuuta 2009

Hakutreenit Nokialla

Ensin reenasin Mikin. Otin Mikillä 5pistoa, joista 1 ja 2 oli valmiiksi piiloissa. Miki lähti hyvin molemmille pistoille. Ykkösmaalimies kiven kolosta oli hieman haastavampi ja kiersi kiven ensin kertaalleen, mutta hyvin löytyi. Ykkösmaalimies antoi Miki syödä kaikki namit kiposta kerralla ja Miki lähti yksinään takas keskilinjalle ennenkö kerkesin sen ottamaan kiinni. Onneksi huutelemalla ja vihellyksillä sain Mikin takaisin luokseni eikä päässyt yksinään etsimään maalimiestä. Kakkosmaalimiehelle hieno suora pisto.

Kolmos, nelos ja vitosmaalimiehet otin niin että saatettiin maalimiestä puolimatkaan ja lähetin Mikin siitä kohtaa kun olin tullut takaisin keskilinjalle, ideana että Miki etenisi hakualuetta eteenpäin. Kolmonen meni hyvin. Nelosmaalimiehelle mentäessä tuli kova kakkahätä, vaikka juuri lämmittelyssä oli kakannut. Tämä välikohta ei haitannut, sillä työskentely jatkui. Nelosmaalimies oli aika lähellä, koska se puoli hakualueesto oli aika vaikeakulkuista, mutta vissiin vaan mun mielestä, sillä Miki eteni takalinjalle ja sitä lähes takakulmaan saakka ennenkö lähti tulemaan takas mua kohti ja takasin tulo matkalla löysi maalimiehen. Vitos maalimies oli mieheni, jonka hajun Miki bongas jo hyvissä ajoin. Sinne hieno pisto, vaikka vitos maalimies oli kiven päällä Miki selviytyi siitä hienosti.

Nukan treeni ei sitten alkanutkaan niin hyvin. Otin kaikki hajun hakemisilla. Mielestäni neiti sai hyvin hajun ja lähti hienosti etenemään ykkösukkelille, joka oli mieheni, mutta sitten iski mörkö vaihe ja ei uskaltanutkaan lähestyä perheenjäsentä, joka oli viltin alla vaan tuijotti Jounia ja haukkui. Onneksi uskalsi sitten lähestyä, kun Jouni Nukaa huuteli. Kakkosmaalimiehellä hieman samajuttu, mutta nyt ei haukkunut. Lopulta kun mentiin yhdessä niin ei pelottanut enää niin paljoa. Kolmos ja nelosmaalimiehet sujuivat paljon paremmin, ilman mitään mörköily, vissiin tässä vaiheessa oli jo sisäistänyt että möykyiltä peittojen alla saa namia.

Reenien lopuksi juoksutettiin vielä koirat metsässä.

Ei kommentteja: