sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Isänpäivän hakuilu

Oltiin tänää isänpäivän kunniaksi hakuilemassa. Suojalunta oli maassa, joten mulle meinas tulla kylmä siinä makaamisessa, koirilla ei ollut ongelmaa. Onneksi me olimme jakaneet ryhmä kahtia ja sairastumisista johtuen meitä ei ollut kun kolme.

Nukan otin jälleen ensin tallaamiseen ja sen jälkeen tein sen kanssa tallatulle alueelle neljä L pistoa, jotka kaikki sujui hyvin. En tiedä minkä ahaa elämyken neiti on kokenut mutta oli tosi kiva katsella sen suoritusta. Tälläkertaa tein niin että maalimiehet toi Nukan syötellen mulle, koska hakumaasto oli aika rankka ja mä olin flunssassa.

Mikillä otin myös 4 pistoa, joista kahdella ensimmäisellä hain hajun ja lähtin niille. Maalimiehet oli siirtyviä ja saatettiin osan matkaa maalimiehiä kolmos ja nelos pistoille. Lähetin Mikin sitten siitä kohtaa kun olimme tulleet itse takaisin keskilinjalle, jotte Mikille tulis eteenpäin työskentelyä. Ykköspisto meni kohtuullisesti, vaikka hieman taaksepäin työsketelyä oli mutta se sallittakoon, koska emme aloittaneet etukulmista. Kakkosmaalimiehellä ei ollut niinkään taaksepäin työskentelyä, mutta muuten hieman joutui hakemaan maalimiestä, joka oli maakuopassa. Kolmospisto oli TÄYDELLINEN. Miki lähti suoraan siitä mistä sen lähetin, kävi takalinjalla asti tarkastamassa alueen josta lähti etenemään aluetta eteenpäin ja bongasi maalimiehen. Nelos pisto ei ollut niin hyvä. Miki lähti hyvin, mutta sai ilmasta hvän hajun ja oikaisi kesken alueen maalimiehelle, lähti kuitenkin näyttämääni suuntaan. Kokonaisuudessaan ihan hyvä treeni ja Miki oli hyvin kuulolla.

Rullan kanssa kävi kurjasti kun Mikin jalka jäi ekalla pistolla rullaan kiin i ja juoksi maalimiehelle kolmella jalalla, kunnes sai jalan rullan läpi. Pitää varmaan vaihtaa rulla ruotsaliseen, nyt Mikillä on norskirulla ja Nukalle oon ottamassa ruotsalaista rullaa tai sitten siitä tulee haukkuva, aika näyttää.

Hakuilemassa on käyty ja Mikin kanssa ollan tehty rullatreeniä vaikka tänne päivittäminen onkin jäänyt, mihin tää kaikki aika häviää.

Ei kommentteja: