keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Vaaralliset treenit

Tän päivän reenit ois pitänyt jättää ehkä väliin niin kun meinasin, koska olin jo valmiiksi hernenenässä koiran kanssa, ei niin onnistuneen (= koiran korvat hukassa) peltolenkin vuoksi. Menin reeneihin kuitenkin muille maalimieheksi ja otin myös koiran mukaan.

Olin ensimmäinen maalimies ekalle koiralle. Koira löysi hienosti mut ja palkkasin sen ensin nameilla jonka jälkeen aloin leikkimään kahden pallon leikkiä, kammetessani maasta ylös tuntui kipua kädessä ja kuului krunts ja huomasin että kämmenestä tulee verta. Käsi oli vissiin ylös noustessa osunut johonkin keppiin/ lasiin/ tai jotain. Onneksi edes Johannalla oli nenäliinoja sain ensiavuksi tukon käteeni jollai sain hieman tyrehdytettyä vuotoa. Veetin suoritettuaan hakuradan, kävin huuhtelemassa haavaa vedellä. Kävin myös autolla tekemässä painesiteen ensiapulaukun tarpeista, mutta keskenhän mä en reenejä halunnut jttää joten paikkaaminen saisi odottaa.

Veetin jälkeen tuli vuoroon Vito, jolle meni maalimies piiloon, ennenkö koiraa kerettiin lähettämään maalimiehelle koira vinkaisi keskilinjalla. Koiraa oli pistänyt maa-ampiaispesästä ampiainen, joten kyseisen koiran reenit jäi siihen. Onneksi autoilta löytyi kyypaukkaus ensiavuksi koiralle. Seuraavan koiran kohdalla ei tapahtunut haaveria, mutta meitä oli enää jäljellä yks kunnossa oleva maalimies, sekä minä puolikuntoisena.

Olin suunnitellut Mikille 5 maalimiehen reenejä. Koska meitä ei ollut enää kuin kolme piti soveltaa. Maalimiehet piti otaa sen verran lähelle että näin piilomerkit keskilinjalle ja maalimiehet otin siirtyvinä, koska niitä ei ollut kuin kaksi. Kaks ensimmäistä maalimiestä meni hyvin. Kolmonen ja nelonen piti tehdä siten että haen hajun ensin neloselta ja sitten kolmoselta. Kaikki meni hyvin siihen saakka kun lähetin mikiä kolmoselle. Mikille oli jäänyt niin vahva muistikuva 4 maalimiehestä, että lähti sinne, eli teki piston väärälle puolelle keskilinjaa, muuten teki hyvän pitkän ja syvälle menevän piston. Hain sitten vielä kolmosesta hajun ja lähetin koiran sinne, tämän Miki teki hienosti. Mikillä on kyllä mieletön maalimies motivaatio, siitä huomaa että jotain on tehty oikein, sillä alkuunsa Miki lähti heti maalimieheltä mun luo eikä malttanut edes syödä sielä.

Yhteenveto reenistä: Mikin motivoitunut työskentely ja hyviä suoria pistoja, paitsi yks joka oli kyllä muuten hyvä pisto vaikkei koira mennyt oikeaan suuntaa. Yksi ampiaisen piston saanut koira, joka voi jo illalla hyvin. Konkreettisesti reeneistä äi käteen haava, jonka kävin terkkarissa paikkauttaan, 4tikkiä kämmeneeseen ja loppuviikko sairaslomaa töistä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuutko tiistaina majalle? Voitais puhua myös siitä miten Köpin uhmaikäiset karkailut ratkaistiin.