torstai 18. helmikuuta 2010

agilityä

Päivitetäämpä tenne nyt jotain, ennen seuraavaa kertaa. Mies oli Nukan kanssa agilitytreeneissä yhtenä perjantaina, koska jouduin olemaan töissä. Ohjaajalta saadun palautteen mukaan heillä oli mennyt hyvin.

Viime perjantaina pääsin taas ite Nukan kanssa reenaileen. Meidän namilelu palkinto on ollut aivan loistava juttu. Neiti keskittyy tekemiseen ja irtoo esteille, eikä kokoajan kyttää namikippoa/yritä karata sinne. Meitä ei ollut viime kerrallakaan kuin kaksi koirakkoa, joten kerettiin tekemään kahta erilaista rataa, sekä itsenäisesti keppiä, keinua, pituutta, rengastakin olis ollut mahdollista tehdä, mut sitä me ei Nukan kanssa tehty.

Radat oli molemmat aika pitkiä ja niissä oli paljon käännöksiä, mikä toi haastetta lähinnä mulle. Radoilla tehtiin persjättö, valseeja yms. Ensimmäistä rataa mentiin kahdessa osassa. Nuka toimi todella hyvin ja irtosi mustaan putkeenkin vauhdikkaasta, tämän jälkeen tein Nukalla vielä koko radan putkeen. Mainittakoon vielä että nykyään pystyn jättämään Nukan jo kahden esteen taakse odottamaan lähtölupaa. Eka rataharjoitus meni kaikineen tosi hyvin.

Tämän jälkeen käytin Nukaa varuilta ulkona, mikä oli hyvä, sillä muuten olis tullut sotkua. Ulkoilun aikana Nukan keskittyminen jotenkin herpaantui ja toisen radan harjoitteet eivät sujuneet niin hyvin. Nuka meni monesti mustan putken ohi ja selvästi sitä otti päähän kun jouduin/pyysin sitä korjaamaan virheensä.

Keinulla keinutus sujui vanhaan hyvää malliin ilman mitään hämmennystä. Se mistä olen erittäin tyytyväinen on ettei Nuka enää hämäänny keinun kolahteluista vaan reipaasti läppäsee keinua jo ylhäältäkin alas, ehkäpä me päästään pian kokeilemaan koko keinua.

Ensikuuksi olen vuokrannut hallin avaimen, joten luvassa on toivottavaasti ahkeraa reenaamista molempien koirien kanssa.

Ei kommentteja: