torstai 8. lokakuuta 2009

Nukan agiliito loppui

Nukan agility loppui ja valitettavasti kouluttaja jatkaa vasta ensikeväänä, joten talven aikana pitää itsenäisesti harjoitella sylkkäreitä ja kiertämistä yms. ilman esteitä tietenkin =(

Pentuagilityssä tehtiin ja todellam monen "esteen sarjoja". Viimeisellä kerralla otettiin pussia ekaa kertaa, sitten tehtiin suoralla linjalla hyppy, hyppy, takaa kiertäminen hyppy ja suoralla linjalla hyppy, hyppy. Tehtiin myös hyppy, putki, hyppy, hyppy yhdistelmää.

Nukalla keskittymiskyky on vielä aika onneton ja helposti karkasi muiden koirien luokse, jos tehtävä vaati enemmän aivotyöskentelyä. 4:llä koiralla puolituntia oli mielestäni ihan riittävä aika, ajatellen oman koiran keskittymiskykyä ja kykyä työskennellä häiriön alaisena. Rotujen eron kyllä huomasi ja myös tietenkin koiran iän. Ryhmässämme oli noin 1kk Nukaa nuorempi bortsunarttu, jolla keskittymiskyky ja tyskentely oli aivaan toisenlaista, bortsulisäksi ryhmässämme oli 2kk Nukaa vanhempi kääpiövillakoira narttu, joka varmasti iästään johtuen omasi paremman keskittymiskyvyn, lisäksi ryhmässä oli Nukan ikäinen Mittelspizel uros. Tuntui että meidän neiti tpuhusi tuplaten enemmän kuin muut koirat tämä tietenkin lisää ohjaajalle haastetta, joten lisää häiriö reeniä.

Ei kommentteja: