keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

vapaaharjoittelua maanantaina

Mikin treeni: Miki teki rataa rimoilla jotka oli maassa. Radalla oli hyppy, 90 asteen kulma hyppy, toinen hyppy rinnalla samasta suunnasta eli koiralle kierto, sitten pari putkea. Tämän lisäksi tein muutaman harjoituksen samoilla esteillä, eri järjestyksessä. Sitten tehtiin hyppy kierto hyppy treeniä, joka sujui hyvin.
Miki teki lisäksi miehen kanssa keppejä, paikka makuuta, keinun kolisuttamistreeniä. Tein myös jotain tokoliikkeitä ja leikittiin leluilla. On käsittämätöntä kuinka lelu=kalkkunahullu jätkästä on tullut. Oon tosi tyytyväinen et pystyn palkkaamaan Mikiä myös leluilla, koska linjoista pitää pitää huolta.

Nukan treeni: Nuka teki rataa jossa oli hyppy, 90 asteen kulma hyppy, toinen hyppy rinnalla samasta suunnasta eli koiralle kierto, tämä oli se joka meille oli vaikeaa perjantaina, sitten pari putkea. Tämän lisäksi tein muutaman harjoituksen samoilla esteillä, eri järjestyksessä. Sitten tehtiin hyppy kierto hyppy treeniä, joka sujui hyvin. Nuka ei enää ottanut juurikan häiriöö vaikka Miki oli samassa tilassa, vaan keskittyi omaan tekemiseen aika hyvin. Nuka teki lisäksi keinun kolisutustreeniä keppejä ja luoksetuloa, jonka neiti tekee upealla vauhdilla, mä oon niin onnellinen tästä.

Ei kommentteja: