sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Hakutreenit 31.1 ja 8.2

Molempina sunnutaina oltiin samassa paikassa hakuilemassa. Viime viikolla otin perinteiseen tapaan 4 ukkoa ja aina kahdesta hain hajun peräkkäin ja lähetin Mikin niille vuoron perään. Tämä meni aivan loistavasti. Miki tekee suoria pitkiä pistoja suurella työskentely motivaaatiolla.

TÄnää mun piti ottaa hieman vaikeutetusti ukkoja. Mun piti pidentää haju mielikuvaa, siten että haen hajun kahdesta ukosta ja vien Mikin sen jälkeen autoon. Sitte välissä olisi treenannut toinen koira, jonka älkeen olisin lähtettänyt Mikin ukoille ja loppu reenin mennyt vanhan kaavan mukaan.

Koska yhden reenaajan toisella koiralla oli kennelyskä, toisen reenaajan nartulla oli juoksut (=koiran on viimeinen) piti reeni suunnitelmaa muuttaa, jotta minimoitaisiin kennelyskän tartunta mahdollisuus, jos toinen koirista olis kantaja.

Otin Mikillä ensimmäisenä pistot. Hain ekasta ukosta hajun ja lähetin Mikin sinne. Kakkos ukolle lähetin Mikin suoraan, viime viikolla oli samassa piilossa ollut ukko. Miki teki täydellisen piston 2 ukolle, vaikka emme käyneet ees hakemassa hajua. Kolmosen ja nelosen otin vanhaan tapaan hakemalla ensin hajun 4:sta ja sitten 3:sta. 5 ukost hain hajun yksittäin. Koiran työskentely oli upeaa katsottavaa. Ens kerralla pitää yrittää päästä samaan paikkaan ja ottaa Mikillä enemmn suoria pistoja.

Ei kommentteja: