keskiviikko 20. elokuuta 2008

Tokoilua

Tänää käytiin tekemässä muutama tokujuttu kentällä. Kontakti oli kiitettävää verrattuna esim. pinsereiden kesäpäivään, minkä toku jutta Miki ottanut kontaktia juuri ollenkaan. Seuraamista hihnassa teki muutamia pätkiä kivasti. Tänää myös muisti mitä sana istu tarkoittaa, välillä kotona kun menee mahaan istumaan pyydettäessä.

Otin muutaman kerran pienieä pätkiä paikalla makuuta. Kerran nousi kun kävelin pois päin, meni kuitenkin takaisin maahan käskystä, jonka jälkeen jatkoi vielä matkaa ja palasin palkkaamaan. Jätin Mikin myös paikalla makaamaan kahden ihmisen luokse ja kiersin itse auton, tässä Miki pysyi kiitettävästi. Otin vielä muutaman kerra toko hyppyä. Mukavasti Miki menee jo yli seisomista esteen toisella puolella pitää vielä harjoitella, kuten yleensäkin seisomista.

Reenaaminen sinänsä meni mukavasti mutta se autoon meno!!! Mä en kestä tätä veivaamista, yritin namilla, tein niin että laitoin Mikin autoon ja otin sen heti takaisin reenikentälle, palkkio autoon menosta, pari käskyä hypätä autoon ja sitten nostaminen, tää on aina yhtä hankalaa varsinkin jo paikka muuttuu. Reenien jälkeen jäin vielä käyttään Mikiä koirapuistossa juoksemassa, koirapuistossa oli yks koira, jotka lähti kun oltiin menossa, koska se ei siedä muita uroksia. Hetki koirapuistossa ja vesisateen yllättäessä uusi yritys autoon menoon, sateesta johtuen Miki hppäsi toisella käskyllä autoon. Kotonahan autoon meno ei ole vaikeaa pikemminkin päinvastoin, Miki jättää jopa leikin koirakaverin kanssa kesken, kun käynnistää auton ja joskus ei haluisi tulla autosta pois. Jos käydään kyläilemässä tms. niin myöskään silloin autoon meno ei oo ongelma.

Reeneissä katellessani muita koiria tuli fiilis et annetaan urospinseri hyvään kotiin, mä en vissiin osaa kuin pilata koiran. Eikä voi sanoo et muut oli vanhempia, koska joukossa oli yli vuoden Mikiä nuorempi koira.

Ei kommentteja: